Forum -> roznica

Tytuł:roznica
Autor:adela
23.9.2010, 09:55
bledniczki roznia sie od zwyczajnych biedronek przede wszystkim wygladem, nie maja kontrastowych czarnych kropek i czerwonych skrzydelek. Ich grzbiet pokrywaja blade plamy o nieregularnym kształcie.

Autor:pala
2.11.2010, 10:53
z tego co zauwazylam to tylko informacje o takich roznicach mozna znalezc na lamach internetu. nic innego nie ma. jak ktos ma jakis przewodnik czy cos to zapraszamy do dyskusji, chetnie dowiem sie czegos nowego.

Autor:rila
6.12.2010, 10:54
Z tego co wiem to takie są podstawowe różnice odróżniające biedronki od błędniczek. Nie wiem czy istnieje jeszcze cos poza tym, ale wydaje mi się, że gdyby tak było to na pewno byłaby o tym jakaś wzmianka.

Autor:radka
21.12.2010, 13:05
Mi sie wydaje, że roznia sie rowniez wielkoscia aparatu gebowego, ktory u bledniczek wydaje mi sie troche wiekszy. Jezeli sie myle to prosze mnie poprawic, bo te informacje nie sa sprawdzone :)

Autor:kocica
26.1.2011, 08:49
tak, bledniczki maja troszeczke większy aparat gębowy. Z informacji zawartych na stronach internetowych wynika, że nie roznia sie od siebie niczym iwcej niz to co juz zostało tutaj napisane, więc chyba nie ma co się nad tym już rozwodzić. Może ktoś ma jakiegoś newsa?

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Jakiego koloru jest zielona piłka?